Close


18+. Obowiązuje regulamin. Graj odpowiedzialnie.

partypoker MILLION

Prestiżowy turniej partypoker MILLION powraca!

Gwarantujący ogromną pulę nagród w wysokości 1 MLN $, turniej partypoker MILLION z wpisowym wynoszącym 215 $ oferuje w ciągu tygodnia sześć szans na zakwalifikowanie się do niedzielnego finału.

Zaplanowano również odpowiednie na każdą kieszeń turnieje Mini i Micro! Kliknij tutaj, aby zapoznać się z pełnym harmonogramem.

Jak to działa…

partypoker MILLION to cotygodniowy turniej. Wydarzenia dnia 1. odbywają się w ciągu tygodnia, począwszy od niedzieli, a zakwalifikowani gracze biorą udział w rozgrywkach dnia 2. w następną niedzielę. 

Gracze muszą się zakwalifikować do rozgrywek dnia 2. - w niedzielę o 19.15 (GMT)/20.15 (CET) - biorąc udział w jednym z następujących turniejów dnia 1.:

  • Dzień 1A - niedziela, 19.15 GMT/20.15 CET (ten sam dzień, co rozgrywki dnia 2.)
  • Dzień 1B - wtorek, 19.00 GMT/20.00 CET
  • Dzień 1C - czwartek, 19.00 GMT/20.00 CET
  • Dzień 1D - sobota, 23.00 GMT/niedziela, 00.00 CET 
  • Dzień 1E - niedziela, 15.00 GMT/16.00 CET
  • Dzień 1F (turbo) - niedziela, 17.00 GMT/18.00 CET 

Turnieje dnia 1. przyjmują format freezout (bez ponownych wejść). Możesz wziąć udział w dowolnej liczbie turniejów dnia 1., przenosząc największy stos żetonów do rozgrywek dnia 2. (finału).

Zaplanowaliśmy turniej partypoker MILLION wystarczająco wcześnie, aby gracze mieli czas na sen, nawet jeśli zajmą miejsca objęte wypłatą. 

Aby zapoznać się z pełnym harmonogramem partypoker MILLION, kliknij tutaj.

Turnieje satelitarne

W ciągu tygodnia udostępniamy bezpośrednie kwalifikacje satelitarne do wydarzenia partypoker MILLION!

Zapisz się za 22 $ i zagraj o gwarantowane miejsce o wartości 215 $. Wszystkie turnieje satelitarne partypoker MILLION pozwalają na niegraniczoną liczbę wejść.

Do wyboru są różne formaty. Aby znaleźć turnieje satelitarne w oprogramowaniu pokerowym, wybierz „Turnieje satelitarne” w filtrze „Kategoria” pod zakładką „Turnieje” i poszukaj opcji „partypoker MILLION”.

To nie wszystko…

Oprócz wydarzenia partypoker MILLION, harmonogram obejmuje dwa megaopłacalne eventy:

Turniej Wpisowe GWAR. PULA
Micro 2,20 $ 20.000 $
Mini 22 $ 200.000 $

Wydarzenia te oferują teraz codzienne rozgrywki dnia 1. przed niedzielnym finałem - kliknij tutaj, aby zapoznać się z harmonogramem.

Zagraj teraz

Regulamin

    Turniej

  • Daty turnieju, jego harmonogram oraz struktura mogą ulec zmianom.
  • Każdy turniej partypoker MILLIONS dnia 1. ma format freezout. Jeśli odpadniesz z turnieju dnia 1., nie uzyskasz ponownego wstępu aż do kolejnego dostępnego wydarzenia dnia 1.
  • Jeśli zagrasz w dowolnym turnieju dnia 1., możesz wziąć udział w każdym kolejnym turnieju dnia 1., bez względu na to, czy stos żetonów został przeniesiony do rozgrywek dnia 2.
  • W przypadku gdy z etapu dnia 1. do etapu dnia 2. przeniesiono kilka pul żetonowych, tylko największa z nich zostanie zaliczona na rzecz rozgrywek dnia 2.
  • Stosy żetonowe dnia 1. przenoszone do etapu dnia 2., które zostały przebite wyższym stosem zebranym podczas kolejnego turnieju dnia 1., przepadają, nie mają żadnej wartości pieniężnej i nie podlegają transferom.
  • Gracze mogą bezpośrednio zapisać się do turniejów dnia 1A, 1B, 1C, 1D, 1E i 1F, otrzymując 1.000.000 żetonów startowych bez względu na to, kiedy się zapiszą.
  • Pul żetonów wykorzystywanych w rozgrywkach dnia 2. nie można przekazać innym graczom i będą one brać udział w grze od początku turnieju dnia 2.
  • Bezpośrednie zapisanie się do turnieju dnia 2. jest niemożliwe.

    Turnieje satelitarne

  • Dostępne będą konkretne kwalifikacje satelitarne do tego wydarzenia, warte 215 $ miejsca można wygrać na partypoker.
  • O ile nie podano inaczej, bilety o wartości 215 $ będą dostępne do wykorzystania w dowolnym turnieju partypoker MILLION dnia 1.
  • Tam, gdzie kwalifikacje satelitarne oferują warte 215 $ wejściówki na konkretny turniej dnia 1., należy wziąć udział w tym turnieju dnia 1. Niewykorzystane bilety przepadają i nie można ich wymienić na gotówkę ani T$.
  • Wszystkie wygrane bilety na turnieje satelitarne są opatrzone datami ważności. Sprawdź sekcję „Moje bilety” w oprogramowaniu pokerowym, aby znaleźć szczegółowe informacje na temat ważności przyznanych biletów.

Biorąc udział w tej promocji wyrażasz zgodę na jej warunki oraz nasz standardowy regulamin promocyjny